BYGG

Solid fra Multiconsult

NY PERS: Håkon Sannum og Multiconsult presenterte rekordresultat i fjor. For inneværende år ser det også bra ut.
NY PERS: Håkon Sannum og Multiconsult presenterte rekordresultat i fjor. For inneværende år ser det også bra ut. Bilde: Joachim Seehusen
Joachim Seehusen
3. mai 2010 - 10:16
Vis mer

– Vi leverer et resultat i henhold til budsjett og det skal vi være fornøyde med. 2009 var antatt å bli et vanskelig år og vi begynte tidlig å gjøre tiltak for å imøtekomme utfordringene som følge av finanskrisen. Resultatet viser at vi truffet bra med tiltakene, sier Håkon Sannum, administrerende direktør i Multiconsult.

God oppdragreserve

Finanskrisen og tilbakegangen i verdensøkonomien vil også i 2010 bidra til usikre markedsutsikter. Multiconsult AS går inn i 2010 med en oppdragsreserve som er nær 20 prosent høyere enn i 2009.

– Dette er bra, men absolutt ingen sovepute. Multiconsult vil, på samme måte som andre selskaper innen bransjen, bli påvirket av ustabil verdensøkonomi. Selskapet har bygget opp en differensiert virksomhet som i varierende grad vil bli påvirket av tilbakegangen i verdensøkonomien. Vi kan derfor si at vi ser utfordringene, men at vi samtidig er nøkterne optimister, sier Sannum.

Strategisk vekst og faglig utvikling

I 2009 ble selskapet tilført tung samferdselskompetanse ved å innlemme Kompas AS som en del av Multiconsult. Oppkjøpet av alle aksjene i Industriplan AS har bidratt til at Multiconsult AS har styrket industrisatsingen ytterligere. I tillegg er det investert store ressurser i faglig utvikling og forsknings- og utviklingsprosjekter internt i selskapet.

I 2009 passerte Multiconsult AS 1100 ansatte og noterte samtidig den største omsetningen som er registrert noen gang.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.