MOBIL

Samsung Galaxy R kommer til Norge

Samsung har nå offisielt lansert Galaxy R i Norge.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. aug. 2011 - 09:32
Vis mer

Samsung lanserer nå Galaxy R. Dette kommer ikke som noen overraskelse, da Galaxy R allerede er lansert i andre land. Men nå kommer den altså til Norge.

Galaxy R er en smarttelefon med Android 2.3 Gingerbread. Den kjører det samme menysystemet som Samsung Galaxy S II - TouchWiz 4.0.

Galaxy R har 4,2 tommers Super Clear LCD-skjerm med oppløsningen 800 x 480 piksler. Telefonen har tokjerneprosessor på 1 GHz. Systembrikken i telefonen er den samme som står i LG Optimus 2X, altså Nvidia Tegra 2.

Rask på nett

Galaxy R støtter super-3G med nedlastingshastigheter på inntil 21 Mbps. Den har også Wi-fi, Bluetooth 3.0 og GPS. Lagringsminnet er på 8 GB. Du kan bygge ut dette med Micro-SD-minnekort.

Kameraet på baksiden har fem megapikslers oppløsning, autofokus og fotolys. Du kan ta opp video i HD-oppløsningen 720p. På fremsiden sitter et kamera til videosamtaler.

Galaxy R er i det store og hele en lettvariant av Galaxy S II. Her får du hakket lavere spesifikasjoner, men også hakket lavere pris. Telefonen skal komme i salg i slutten av måneden til 3500 kroner.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.