ARKIVNYHETER

Ønsker eldre arbeidstakere velkommen

ETTERTRAKTET: - Det vil bli rift om ingeiøerer til vår sektor. Derfir tror jeg det er en fordel at vi er på Øslandet, sier Otto Søberg.
ETTERTRAKTET: - Det vil bli rift om ingeiøerer til vår sektor. Derfir tror jeg det er en fordel at vi er på Øslandet, sier Otto Søberg. Bilde: Grenland Group
Anders J. Steensen
12. jan. 2011 - 09:44

Otto Søberg er på hodejakt etter at han overtok stillingen som konsernsjef i Grenland Group. – Etter at forrige konsernsjef inntok alle sentrale posisjoner selv, og nærmest ryddet konsernledelsen, så vil stillingene som konserndirektører igjen besettes av folk. Vi har hatt mange interessante henvendelser, også fra folk som har mindre enn ti år igjen i arbeidslivet. Mange av søkerne har både tung erfaring og er kreative, sier Søberg til industrien.no



Trenger seniorer

I tillegg til stillingene som konserndirektører kjører Grenland Group en rekrutteringskampanje for å få tak i seniorpersonell som prosjektledere, disiplinledere og senioringeniører. – Vi må styrke organisasjonen med tanke på de oppdragene vi har og med framtidige oppdrag som vi sikter på å gjennomføre. Vi har stor tro på nye oppdrag, sier Søberg.



Sentrale Østland

Grenland Group er ikke alene om å søke etter senioringeniører, Både Aker Solutions, FMC og andre selskaper er på intens jakt etter ingeniører fordi oppdragsmengden er i ferd med å øke, og prognosene for vekst er gode.

– Vi vil ansette folk i Oslo, Sandefjord, Porsgrunn og Notodden. Våre prognoser viser at behovet for ingeniører øker, og da tror jeg det er viktig at vi kan være fleksible med hensyn til arbeidssted. Dessuten tror jeg det er en stor fordel at vi er på Østlandet, sier Otto Søberg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.