NETTARKIV

Nytt om navn TU 41 - 2008

Jörgen SkjelsbækJörgen Skjelsbæk
20. nov. 2008 - 13:44

Rykker opp i Bangladesh

Oddvar Hesjedal (58), er utnevnt til ny administrerende direktør i Telenors datterselskap Grameenphone. Han ble teknisk direktør i selskapet i juni i år, og klatrer nå helt til topps siden Anders Jensen varslet at han ville forkorte sin periode som adm.dir. av familiære årsaker. Hesjedal har hatt flere ulike lederstillinger innen Telenor, blant annet teknisk direktør i ukrainske Kyivstar i perioden 2004-06



Tar over i Bergen

IT-distributøren Heath Comm i Bergen har ansatt Roald Carlsen (50) som ny adm. dir. etter Per Reidar Dale. Carlsen kommer fra stillingen som bedriftsrådgiver i Garuda Norge der han har hatt ansvar for headhunting av ledere og fagspesialister til IKT-bransjen. Han har 5 års erfaring fra elektrobransjen og 18 års erfaring som operativ leder i små og store selskaper innen IKT-bransjen, blant annet NIT, ICL, Cinet, Getronics, Merkantildata og TopNordic.



Ny markedsleder i Microsoft

Espen Gylvik (42) er ny markeds- og forretningsdirektør i Microsoft Norge. Han skal lede Microsofts forretningsområder, produktavdelinger og markedsføringsavdeling. Gylvik, som har jobbet i Microsoft i sju år, kommer fra en internasjonal stilling i Microsoft. Han har de siste tre årene vært regiondirektør i Øst-Europa for forretningsområdet Entertainment & Devices, som blant annet har ansvaret for Office og Windows fullpakkeprodukter, Mobil og Xbox. Han har tidligere vært leder for dette forretningsområdet i Microsoft Norge. Espen Gylvik har tidligere blant annet vært direktør i NetCom.



Skal få Bluegarden til å vokse

Konsulentselskapet Bluegarden har vekstambisjoner, og som salgs- og markedsdirektør er Espen B. Hartz (35) mannen som skal lede arbeidet. Han har vært i Bluegarden siden mai 2007 hvor han hatt stillingen som salgssjef. Siden nyttår har han ledet Bluegardens satsing overfor helsesektoren. Hartz har tidligere jobbet som selvstendig næringsdrivende, i Ementor Norge, TeamPartner og Orkla Brands



Styrker seg på Java

Johannes Brodwall er ansatt som Chief scientist i IT-konsulentselskapet Steria. Han kommer fra stillingen som sjefarkitekt i BBS, der han blant annet har vært ansvarlig for å få bedriften over fra Cobol til en moderne Java-arkitektur. Han har tidligere jobbet som konsulent i Systek og i Accept Data med meglersystemer. Brodwall er også aktiv i fagmiljøene og var en av fire initiativtakere bak Smidig-konferansen. I perioden 2005 til 2007 var han også medarrangør av ROOTS-konferansen i Bergen.



Utvider nettverk i Norge

NEC vil vokse på det nordiske markedet og forsterker tilbudet innen nettverksløsninger i Norge. Ansvarlig for den oppgaven blir Roy Aage Nyheim. Han har de seneste årene jobbet i NERA Networks AS, der han de fem siste årene har jobbet med blant annet Wimax og Microwave.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.