NETTARKIV

Nytt om navn 09

Jörgen SkjelsbækJörgen SkjelsbækJörgen Skjelsbæk
26. feb. 2008 - 20:16

Blir Microsofts moromann

Tony Renstrøm (30) er utnevnt til ny direktør for forretningsområdet Entertainment & Devices i Microsoft Norge. Han blir dermed ansvarlig for Microsofts underholdningsavdeling, som består av fullpakkeprodukter som blant annet Xbox, tastatur og webkameraer. Renstrøm tar skrittet opp fra stillingen som business manager innen samme forretningsområde. Han har vært ansatt i Microsoft siden 2002, og har tidligere jobbet for Elkjøp og Electronic Arts (EA).



Telenor velger svenskt i Malaysia

I fjor meldte Morten Lundal at han ikke ønsket å fornye kontrakten som sjef for Telenors datterselskap i Malaysia, Digi. Nå er etterfølgeren klar. Det blir svensken Johan Dennerlind (38), som vender tilbake til Malaysia og Digi der han tidligere har vært både Chief Financial Officer (CFO) og Chief Marketing Officer (CMO). De samme postene har han innehatt i Telenor Sverige, i tillegg til å ha vært viseadminstrerende.

Lundal, som tidligere har vært leder av Telenors forretningsområder for Internett og Business Solutions, konsernets strategidirektør og medlem av konsernledelsen, går nå videre til en internasjonal lederjobb i Vodafone.



Tre nye i Cisco Norge

Kjetil Ore er ansatt som Account Manager i Cisco Norge. Ore kommer fra en tilsvarende stilling i Dell, og har tidligere jobbet som Key Account Manager i Scribona. Ore er utdannet sivilmarkedsfører ved Norges markedshøyskole.

Steinar Jacobsen er ansatt som Channel Account Manager. Jacobsen kommer fra stillingen som daglig leder ved Elixia, og har tidligere jobbet som Presales Manager i HP Norge, som Partner Business Manager og Sales Manager i Compaq Norge og som salgssjef og Key Account Manager ved Oslo Datasenter og System Senteret. Jacobsen er utdannet ved Varehandelens Høyskole.

May Synnøve Hansen er ansatt som Channel Account Manager. Hansen har jobbet som vikar i ulike bransjer, hovedsakelig innen salg og service. Hansen er utdannet innen økonomi og IT-ledelse ved Handelshøyskolen BI og er sertifisert som CCNA (Cisco Certified Network Associate).



Daglig leder i MPX

Netthandelsportalen MPX.no har fått ny daglig leder. Den 1. februar overtok Stian Gabrielsen den rollen. Han har siden februar 2003 og frem til nå vært leder av MPX.no Bedrift. Gabrielsen har vært IT-bransjen siden 1999 og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.