ARKIVNYHETER

NCC økte med 10 prosent

Jarle Skoglund
9. feb. 2011 - 15:56
Vis mer

- Omsetningen økte med 10 prosent i 2010, samtidig som vi beholdt lønnsomheten. Dette er bra og nå skal vi fortsette å vokse lønnsomt også i år og videre fremover, sier adm. dir. Peter Gjørup i NCC Construction.

- Vi har fått en rekke nye og spennende prosjekter, men fortsatt er det en viktig jobb å vinne nye jobber som skal bidra til videre vekst. I 2010 har vi opplevd økt aktivitet og etterspørsel etter boliger og offentlige bygg, samt at det er stabil og god aktivitet innen anleggsvirksomheten, påpeker Gjørup.

Vegprosjekter i Kristiansand, i Dalsfjorden og på Minnesund, er sammen med nye skoler i Verdal, hotell i Østbanebygget i Oslo og et boligprosjekt på Tou i Stavanger de største nye prosjektene for NCC Construction i 2010. I tillegg kommer en rekke mindre prosjekter innen infrastruktur, bolig og næringseiendom.



Norge

I Norge var omsetningen i 2010 for de fire NCC-selskapene 5,3 (4,9) milliarder norske kroner, og det var 1 661 ansatte. NCC Construction Norge er den eneste av de norske NCC-virksomhetene som redegjør økonomiske resultater. Hele NCC-konsernet omsatte for 49,4 (56,0) milliarder svenske kroner og fikk et driftsresultat på 2254 (2619) millioner svenske kroner i 2010.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.