MOBIL

Nå får du Android 4.0 til Samsung Galaxy S II

Samsung bekrefter oppdatering av Galaxy S II, og letter på sløret for andre modeller.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. mars 2012 - 09:37

Ventetiden er over for Samsung Galaxy S II-eiere. Nå kommer nemlig Android 4.0 Ice Cream Sandwich til telefonen. Oppdateringen blir tilgjengelig gjennom Samsungs PC-progamvare Kies.

Du kan også laste ned ved å gå inn i innstillinger, velge "Om telefonen" og deretter "Programvareoppdatering" på telefonen. Da slipper du å koble den til PC-en.

Android 4.0 er altså den aller nyeste versjonen av Android, og kommer med en rekke nyheter. I forhold til Android 2.3 Gingerbread er Android 4.0 mer lik tablet-versjonen av Android. Blant annet er menyenes oppbygning endret noe.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.0

Nye funksjoner

I den nye programvaren har det kommet på plass noen nye funksjoner, som er en del av nyhetene i Android 4.0.

Ansiktsgjenkjenning kan brukes til å låse opp telefonen. Dette er en funksjon som er mer for show, da den ikke tylbyr særlig høy sikkerhet. Det er for eksempel mulig å bruke et bilde av eieren for å låse opp telefonen.

Android 4.0 har innebygget datateller som kan varsle deg om dataforbruket ditt. Den gir en oversikt over hvor mye du laster ned og opp, og du kan sette en grense som gjør at telefonen sier fra når du er i ferd med å overskride denne.

I tillegg har telefonen fått en skytjeneste for opplasting av bilder (altså Google+), og en ny oppgavebehandler.

Oppdateringen kan hentes gjennom PC-programvaren Kies, eller via programvareoppdateringsfunksjonen på telefonen.

Kommer til Note og andre modeller

Samsung letter også på sløret i forhold til en del andre modeller som skal få Android 4.0. I løpet av året skal Galaxy Note, Galaxy S II LTE, Galaxy S Advance, og tabletene Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 og Galaxy Tab 7.7 oppdateres.

Noen nærmere dato er ikke gitt.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.