Barn spiser is og koser seg. Foreldrene kan føle seg trygge på at barna ikke blir syke.
Den helautomatiske pallvekslingsmaskinen til Hennig Olsen er utviklet i samarbeid med ITO Intern Transport AS. (Bilde: ITO)
Maskinell produksjon av krokan ved Hennig-Olsen Is. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
Litt håndarbeid i krokaavdelingen ved Hennig-Olsen Is. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
Rakettfart i produksjonen av rakettis ved Hennig-Olsen Is. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
Administrerende direktør Paal Hennig-Olsen, Hennig-Olsen Is. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
HENNIG-OLSEN IS, PRODUKSJONSDIREKTØR RUNE HADDELAND. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
Iskald produksjon ved Hennig-Olsen Is. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
Nam - nam! Hennig-Olsen Is fyller begrene med deilig iskrem. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
En Friskis fra Hennig-Olsen Is. (Bilde: CAMILLA AADLAND)

Tryggere iskrem

  • produksjon

Sommervarmen står for tur og alle barn gleder seg.

Sørlandets og ett av landets fremste isprodusenter lar ikke barns og andres issult gå på helsa løs.

Alt som kan gjøre produskjonen sikrere for å hindre sykdomsspredning, gjøres.

Stoppes i døra

Hennig-Olsen Is AS i Kristiansand har anskaffet en helautomatisk pallvekslingsmaskin som skal hindre at fremmedlegemer kommer inn i selve produksjonshallen.





– Samtidig som vi ønsker raskere produksjon, vil bedriften aldri gamble med kvaliteten, lover produksjonsdirektør Rune Haddeland ved Hennig Olsen.

Kjapt og trygt

Kjapp produksjon samtidig med at kvaliteten overholdes og tryggheten blir bedre, sikres ved å innføre klare skiller mellom produksjonsdeler.

- Vi så betydningen av å innføre et skille mellom rene og urene soner for at det ikke skulle bli gambling om matsikkerheten, sier, Haddeland.

Maskinen er utviklet i samarbeid med ITO Intern Transport AS.