INDUSTRI

Produktnytt

Ole K. Helgesen
18. sep. 2006 - 14:55

Vifteløs 15 tommers Panel PC



PC-1570H er en 15" panel PC med mulighet for touch screen. Man kan få den med en Mobile celeron 600MHz eller Pentium Mobile 1,1GHz. Begge modellene ha vifteløs prosessor.



Dimensjonene på TPC-1570H er 383 x 307 x 65mm (bredde, lengde og dybde). Dette skal gjøre at den kan monteres på plasser der normalt utstyr ikke får plass. Fronten oppfyller kravene til IP65. LCD-en har høy lysintensitet med en luminance cd/m² på 350, oppløsningen er 1024x768.



Det skal være muligheter for å kjøre WIN XP Embedded på et Compact Flash kort slik at en vanlig feilkilde som disk krasj elimineres. TPC-1570H har også plass til en standard 2,5" harddisk slik at vanlig WIN XP PRO kan kjøres.



TPC-1570H har 3 serieporter. En av disse kan settes til RS-232/422/485. RS-485 har støtte for

"Automatic Flow Controll" slik at den kan brukes mot RS-485 utstyr som ADAM-4000 målemoduler.






Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre



Ny laser avstandsmåler



Siv.Ing. J.F.Knudtzen AS tilbyr en ny type laser avstandsmåler. Den skal gi høy ytelse i et robust og kompakt hus for industrielle formål. Sensoren benytter en klasse II laserdiode og har et måleområde opptil 10m (med bakgrunnsblending). For tilbakemelding til kontrollsystemet har sensoren to utganger; en digital og en analog (4-20mA). Programmering av settpunkt og skalering av analogutgangen gjøres med trykknapper og et firesiffers alfanumerisk display som også viser den aktuelle avstanden til objektet. Avstandsmåleren egner seg til alle typer applikasjoner hvor en kontinuering, presis og pålitelig måling av avstand er påkrevd. Sensoren kan brukes i ulike posisjonerings formål og dekeksjons oppgaver. Med en nøyaktighet på opptil 6mm kan sensoren detektere små variasjoner.







Ny serie av oljesmurte skruekompressorer





Atlas Copco’s Industri-divisjon introduserer en ny serie oljesmurte skruekompressorer i kapasitetsområdet fra 30 til 90 kW. GA+ serien skal gi større fleksibilitet i installasjon og forbedret ytelsesevne.



GA+ serien har også en frekvensstyrt (VSD) modell som skal gi mulighet for energibesparelse, bedre prosesskontroll og stabilitet gjennom et lavere arbeidstrykk. Et lavere arbeidstrykk resulterer i redusert lekkasje av trykkluft, som igjen gir ytterligere energibesparelser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.