INDUSTRI

Produktnytt

Mona Sprenger
26. mai 2007 - 01:09

Ny holder til ID-kort

Hamar-firmaet Contribo har lansert en ny universal kortholder kalt Uni-Badge, som ifølge produsenten reduserer lagerbehovet av kortholdere med 50-75 prosent. Uni-Badge er designet slik at den kan kombineres med en rekke andre løsninger; snorer, jojo-er og klips.



Fluke 922 luftstrømmeter

Fluke Europe B.V. har lansert et kraftig håndholdt meter, som måler differensialtrykk, lufthastighet og luftstrøm. Fluke 922 luftstrømmeter, skal ifølge produsenten, være et robust verktøy som er utformet for å gi en brukervennlig løsning for overvåking og diagnose ved ventilasjonssystemer.

Fluke 922 luftstrømmeter skal være nyttig til å:

  • måle trykkfall over filtre og spoler
  • tilpasse ventilasjon med mengden av beboere
  • administrere bygningstrykk
  • utføre inspeksjon av ventilasjonskanaler for nøyaktige luftstrømavlesninger


Ny dekke for bygg- og anleggstrafikk

Continental lanserer en ny, robust generasjon dekk til lastebiler i bygg- og anleggstrafikk. HSC1, HDC1 og HTC1 er alle basert på et nytt dekkmønster og skal ifølge produsenten ha god sporstabilitet, stor slitestyrke, motstandskraft mot skarpe steiner, samt meget gode kjøreegenskaper. Den nye dekkserien er beregnet på kunder som kjører på varierende underlag.



Nye verktøy for avisolering

Weidmüller har utviklet to nye verktøy for avisolering av PVC-kabel i trange omgivelser. Verktøyet AMF 6/10 er utviklet for 6 mm 2 og 10mm 2 PVC-isolerte flatkabler og skal gjøre det enkelt å lage rette kutt med minimal fare for skade. Verktøyet AM16 skal ifølge produsenten kunne benyttes selv der det er liten plass og trangt mellom kabelen. Kan benyttes på kabeldiameter fra 6 til 17,3mm.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.