KARRIERE

Harg valgt for sin 3. periode

KRAFTFULL DUO: President Marianne Harg går på en ny periode med fullt trøkk, samtidig som Mads Nygård har erklært at han er kandidat til presidentvervet om to år. Foto: Arne Asphjell
KRAFTFULL DUO: President Marianne Harg går på en ny periode med fullt trøkk, samtidig som Mads Nygård har erklært at han er kandidat til presidentvervet om to år. Foto: Arne Asphjell Bilde: Arne Asphjell
Arne Asphjell
6. juni 2009 - 18:38

TRONDHEIM: Tekna-president Marianne Harg er sterkt motivert for å fortsette i vervet, og R-møtet viste sin klare støtte ved å velge henne for to nye år med akklamasjon.

Siste periode

- Men dette blir min siste periode, fastslår Marianne Harg. Samtidig svarer hun et kontant ja på at motivasjonen er på topp og at hun er meget fornøyd med å ha fått tillit til å fortsette.

- Marianne har gjort en meget god jobb for foreningen, sier Mads Nygård, som ble valgt som visepresident – også ved akklamasjon.



Frikjøpt med 75 prosent

Det er arbeidskrevende å være president i Tekna, og Harg er frikjøpt med 75 prosent fra sin arbeidsgiver EDB Business Partner, der hun bl.a. driver med organisasjonsutvikling.



- Vil det ikke bli vanskelig å gå tilbake til jobben etter seks år som president?



- Nei det er nettopp derfor at det ikke er et fulltids verv, det er viktig å beholde en fot i yrkeslivet. Det frykter jeg ikke for i det hele tatt, sier Harg.



Mads Nygård klar om to år

Mads Nygård er også klar på at han gjerne tar over stafettpinnen etter Harg om to år. Han er professor ved NTNU, og har til og med avklart med rektor at det skal gå greit.

- Men det er selvsagt representantskapet som avgjør, legger han til.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling


Geografisk spenn

Til de øvrige fem plasser i Hovedstyret var det fem kandidater, og etter en skriftlig avstemning ble følgende valgt som styremedlemmer (stemmetall i parentes):



Åsmund Knutsen (133), Bærum

Gerd Nilsen (129), Tromsø

Ingrid di Valerio (128), Stavanger

Terje Vardenær Andersen (107), Sandefjord

Irene Måsøval (97), Oslo



Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.