IKT

GetHLP får svensk hjelp

Tore StensvoldTore StensvoldJournalist
11. okt. 2002 - 13:49

GetHLP, som startet opp i 2000, omsatte i fjor for 30 millioner kroner, men måtte i forrige måned gå til skifteretten og begjære seg konkurs. Redningen kommer nå fra andre siden av kjølen.

QleverGROUP er nå Sveriges ledende aktør innen formidling av IT-konsulenttjenester, heter det i en presemelding. Overtakelsen av GetHLP er ett ledd i QleverGROUPs strategi om å etablere seg som Nordens ledende aktør innen IT-konsulentformidling.

-Vi starter omgående arbeidet med å se på hvordan vi best skal bruke GetHLP for å kunne tilby våre tjenester også på det norske markedet, sier Per-Henrik Persson, adm. dir. i QleverGROUP.

Forretningsmodellen til QleverGROUP, som driver gjennom datterselskapet QleverIT, er å optimalisere kjøp og salg av konsulttjenester i forhold til pris, kvalitet och administrasjon.

Siden starten i 1991 har QleverIT etablert seg som ledende aktøren innen formidling av IT-konsulttjenester på det svenske markedet.

Vel 3.500 konsultbedrifter bruker QleverIT som salgskanal. Foretaket har etablerte samarbeid og rammeavtaler med flere av Sveriges største konsulentkjøpende foretak. Kundene finnes først og fremst innen segmentene bank/finans, legemidler, telekom, industri og myndigheter.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.