MOBIL

Flotte videoer fra gamle dager

Du kommer til å elske mobilen din etter at du har sett disse videoene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. aug. 2011 - 14:45

Det er atter fredag, og vi er atter i det nostalgiske hjørnet. Vi har tatt på oss den tunge oppgave det er å lete frem gamle mobilreklamer på YouTube, og presenterer her et stykke gravende journalistikk. 

Dette er for øvrig ikke første gangen vi kamuflerer YouTube-surfing som arbeid. Sist gang var en fredag i mai, da vi plukket frem et knippe reklamer.

Og siden vi allerede er i det nostalgiske hjørnet anbefaler vi at du tar en titt på vår store samling artikler om de heftigste, lekreste og teiteste mobilene gjennom tidene.

Ericsson - 1985

Ikke dirkete en mobilreklame, men Ericsson laget denne videoen for å vise hvor fancy teknologi de kan tilby. Slagordet er "Morgendagens teknologi i dag", og de viser frem noen fantastiske fremtidsscener og en låt vi antar herjet hitlistene på 80-tallet.

Motorola - 90-tallet

Feite amerikanere er helt klart den beste måten å vise frem hvor liten verdens minste GSM-telefon er.

British Telecom - 90-tallet

BTs mobilreklame var kanskje noe kryptisk. Bare tenk - Med denne lille mobilen kan du ringe alle i hele verden. Kraften bak knappen, rett og slett.

British Telecom - 80-tallet

De var glade i å synge i reklamer på 80-tallet. Denne godlåta formidler budskapet om at har du ikke har en personsøker er det faktisk ikke mulig å få tak i deg.

Motorola - 80-tallet

Du er ikke en særlig god japp om du ikke har en portabel mobiltelefon. Faktisk er den ene Motorola-telefonen ikke tyngre enn 370 gram. Det er lett, det! Men Motorola var ikke helt på jordet, for det er faktisk noen gode fremtidsspådommer her.

Motorola - 1994

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

Denne er ikke så dum. Motorolas telefoner var rett og slett laget for å tåle å få juling. ...men det ser sannelig ut til at skjermen knuser på flere av telefonene.

Motorola - 1994

Hva er vel bedre enn å spille på frykt når du skal selge mobiltelefoner? Fyllekjørere og gærninger er null problem for damer som har en Motorola-telefon.

Motorola - 1993

Om du bare hadde hatt en personsøker kunne du gjort hva pokker du ville. Så lenge du var i nærheten av en telefonkiosk, selvsagt.

Qualcomm - 1997

Internett på mobilen? E-post? Uhørt! men ikke om du har en internett-telefon fra Qualcomm.

Radioshack - 1987

Disse telefonene er så billige at det er helt UTROLIG!

LES OGSÅ: De heftigste, lekreste og teiteste mobilene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.