VOKSER: Administrerende direktør i Byggmakker Norge, Espen Hoff, ser finanskrisen som en mulighet for å ekspandere. (Bilde: KNUT STRØM)

Byggmakker blir større

  • Bygg

I løpet av 2009 kommer selskapet til å investere 300 millioner kroner på fire nye butikker. I tillegg skal 24 butikker moderniseres. Det skal også presenteres flere nye tjenesteprodukter, i følge Byggmakker i Norge.

Investert en milliard

– Siden 2007 har vi investert en milliard kroner i bygging av nye butikker og revitalisering av konseptet vårt. Hele organisasjonen deltar nå aktivt i arbeidet med å bygge nytt, og med modernisering av eksisterende butikker, sier administrerende direktør i Byggmakker Norge, Espen Hoff til E24.

Nedgang

Investeringene kommer i en tid med nedgang i markedet, men Hoff ser på finanskrisen som en god mulighet til å ekspandere.

– Selv om vi fikk en litt større nedgang i omsetningen enn gjennomsnittet for bransjen i 2008, er det gledelig å se at vi gjennom TBF-tallene befester vår posisjon som Norges ledende og største byggevarekjede, sier han.

Finanskrisen god mulighet

Han har ambisjoner om å styrke denne posisjonen ytterligere, og ser på finanskrisen som en mulighet.

– Det at vi har medlemmer og eiere som står bak og deltar aktivt i denne prioriteringen, gjør oss trygge på og motivert for den offensive satsingen, sier Espen Hoff til E24.

Har du en strategi for smarte bygg?
Få med deg «Smarte hjem og bygg 2016» torsdag 1. desember.