ARKIVNYHETER

Beste verdiskaper i vest

Anders J. Steensen
25. okt. 2010 - 08:47

De tre bedriftene ble plukket ut blant 3000 selskaper på Vestlandet og videre til den nasjonale finalen som går av stabelen i slutten av november. Kriteriene for å velge ut finalistene var vekst i antall medarbeidere, resultater og egenkapital.



– Vi er glade og stolte. Å motta en slik pris er en anerkjennelse for det vi har fått til, og vi bruker dette som en motivasjon for videre vekst og satsing, sier administrerende direktør Aslak Leikvoll Gundersen i Necon

Necon vant den samme prisen i 2007. – Vekst har vært viktig for oss. I dag er vi bortimot 300 medarbeidere og vi har store kontrakter med de aller største og mest attraktive kundene som for eksempel Statoil og Aker, forteller Gundersen videre.



Nordfjord Kjøtt driver slakterivirksomhet, mens Lie Gruppen er aktive inne kjøp og salg av fiskerettigheter og eiendom.



De tre Vestlandsfinalistene går videre til den nasjonale kåringen 24. november. Vinneren i Oslo er med i verdenskåringen i Monaco i juni neste år. Det er konsulentselskapet Ernst & Young som står bak denne prisen som er verdens største vekstskaperprogram. Prisen deles ut for niende gang i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.