ARKIVNYHETER

Bautas blir Ramirent

Administrerende direktør Eivind Bøe i Ramirent Norge AS.
Administrerende direktør Eivind Bøe i Ramirent Norge AS.
Jarle Skoglund
31. mai 2010 - 14:34

– Det er 13 år siden Bautas ble etablert, og på disse årene har vi utviklet oss til å bli Norges ledende utleieselskap innen maskiner og utstyr til byggebransjen. Med over 500 ansatte fordelt på 40 avdelinger over hele landet, er vi en viktig bedrift i mange norske lokalsamfunn. Det skal vi fortsette å være også i fremtiden, selv om vi nå tar navnet til vårt finske morselskap, sier administrerende direktør Eivind Bøe i Ramirent Norge AS. De første årene etter etableringen 1. juni 1997 var Bautas eid av Veidekke, som etter hvert solgte seg ned i selskapet. De siste årene har Bautas vært hundre prosent eid av det finske konsernet Ramirent.



Satser globalt og lokalt

Bautas har vært sterkt delaktig i de største byggeprosjektene som har vært gjennomført her til lands de siste årene.

– Vi har fått til mye i Bautas i løpet av disse 13 årene. Nå skifter vi navn blant annet for å synliggjøre en sterkere tilknytning til et internasjonalt konsern. Vi ønsker ikke bare å lære av hverandre her i Norge, men også løfte blikket og lære fra andre land. Dette skal komme våre kunder til gode enten det er snakk om store internasjonale konsern eller en lokal entreprenør, sier Bøe. Han understreker at navnebyttet ikke innebærer noen svekkelse av selskapets lokale forankring i Norge.

– Vi er veldig bevisste på at vi må være tilstede og lett tilgjengelig for våre kunder. Kundene våre er lokale, og det må vi også være for å kunne møte dem på en god måte, sier Bøe.



Stort merkevareprosjekt

Avdelinger, biler, uniformer, maskiner og utstyr skal nå merkes om.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

– Dette blir et omfattende prosjekt som vil berøre hele organisasjonen. Mye blir tatt nå i forbindelse med navneskiftet 1. juni, men dette er en stor jobb som vil ta litt tid. Visuelt vil kunder og samarbeidspartnere merke en endring. Kompetansen og servicen vil være den samme, om ikke enda litt bedre, sier Bøe.



Ramirent Norge:

- Norges største selskap innenfor utleie av maskiner og utstyr

- 550 ansatte

- 40 avdelinger i Norge

- Kunder er bygg- og anleggsbransjen, industriforetak, kommuner og offentlige instanser, private

- Omsetning 2009: NOK 941 mill.

- Resultat 2009: NOK 71 mil



Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.