ARKIVNYHETER

AF får E6 Øyer - Tretten

Jarle Skoglund
11. mars 2010 - 09:50

Entreprisen inkluderer 4 km ny tunnel gjennom Skarsmoen og opprustning av eksisterende E 6 over 10 km. Avtalen vil ha en verdi på MNOK 680 eks. mva. Arbeidene omfatter tunnelarbeider, sprengning, masseflytting og komplett vegbygging inkludert asfaltarbeider. Planlagt oppstart er april 201, mens åpningen er planlagt åpnet i 2013.

Bare to millioner kroner skilte de to laveste anbyderne. Lavest var AF Gruppen, som skal ha 680,4 millioner for jobben, deretter lå Hæhre Entreprenør som nr. to. Skanska lå rett bak de to laveste med 694 millioner. Derfra var et kjempehopp til nr. fire som er et arbeidsfellesskap mellom NCC og Håkanes, med et anbud 789 millioner. Veidekke og Anlegg Øst fra Lillehammer ga også et felles anbud, som var på 810,5 mill. Helt sist lå Reinertsen Anlegg med 883,4 mill.



- Dette er et viktig oppdrag for vår anleggsvirksomhet. AF ønsker å ta en større del av markedet for samferdselsprosjekter. Vi er derfor stolte av å ha vunnet et krevende prosjekt innenfor et av våre kjerneområder, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.